Interior

Hotel Corbie in Geel.

Het gerenommeerde hotel Corbie in het hartje van Geel centrum is net zoals de overige hotels te Mol en Lommel geliefd bij zowel zakenmensen als het toeristische publiek.

De lobby en ontbijtruimte laten je deelnemen aan de wonderlijke wereld van Pauline/ ParyCorbie. De hotelkamers zijn zeer strak en functioneel ingericht met het oog op onderhoudsgemak, maar bezitten tegelijkertijd de typische kleuren en ornamenten van ParyCorbie die je een warm gevoel geven.

www.corbiegeel.be

Ook niet hotelgasten kunnen komen ontbijten. Een absolute aanrader!

Hotel Corbie on the Lommel Ring

Het 4de Corbie Hotel (2de Corbie Hotel in Lommel aan de Ring) is gelegen in de zand- en glashoofdstad van Vlaanderen. Lommel geniet immers grote bekendheid vanwege het fijne witte zand dat omstreeks 1850 werd ontdekt en de basis vormt voor de glasproductie.

ParyCorbie heeft zich bij het inrichten van het hotel laten inspireren door “zand” en “glas”. De ene keer subtiel, de andere keer meer nadrukkelijk. Zo hebben sommige meubels een zandkorrelstructuur, andere werden in hun geheel uit glas gemaakt… .

Wat iedere hotelgast dadelijk zal opvallen is het veelvuldig gebruik van diverse kleuren. Kleur is emotie, kleur zorgt voor sfeer en sfeer en kleur zijn de kenmerken van ParyCorbie.

Overal in het hotel vind je ecoline tekeningen die op de badkamerwanden en acrilaatplaten gekleefd zijn met een mooi glaseffect als resultaat. Op die manier wordt het thema “Glas” mooi doorgetrokken.

De tekeningen geven alle soorten vormen van vrouwen weer en zijn een voorstudie voor de ParyCorbie modelijn in wording.

Ze zijn uitgewerkt en aangepast aan de kleuren van het Lommelse hotel en zorgen tegelijkertijd voor een mooie meerwaarde aan dit gebouw.

www.corbielommelring.be

Privé Projecten

Huisarts, acupuncturist Carla Vandervoort koos samen met Pauline voor een rustgevend figuur-met-bloem, geïnspireerd door de Lotus die als symbool “nieuw leven en kracht” uitstraalt in haar wachtruimte.

 

Margareta Dekonick wilde decoratieve elementen aan haar zwembad muur, maar door de vochtige ruimte is het moeilijk iets te vinden dat geschikt is. Iets dat niet gevoelig is aan schimmels, scheeftrekken door vocht, afpellen door vocht, kortom vocht en duurzaam is een moeilijke combinatie. Om nog maar niet te denken aan haar kleinkinderen die spatten en onvoorzichtig zijn in hun spel, dus graag ook iets onbreekbaar.

Pauline vond in de werkruimte van haar hotel resten van badkamer tabletten, deze konden zeker tegen vocht. Na ze te beschilderen met de vissen die Margareta zo graag tegen haar muur wensten goot ze er een laag epoxy over zodat de verf niet kan afblotten.